(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq musiqasining mashhur qo‘shiq va kuylari, o‘zbek xalq musiqasining badiiy mazmuni va inson hayotidagi o‘rni asosida turlarga bo‘linishi, o‘zbek musiqa ijrochiligi san’atidagi mahalliy uslublar yoritilgan..