(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasining Konstitutsiyaning yaratilishi, amaldagi va yangi tahrirdagi o‘rtasidagi farqlari va oʻzgarishlari toʻgʻrisida fikr hamda takliflar toʻgʻrisida boradi.