(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada Professional ta’lim tizimida dual ta’lim shaklining joriy etishning ahamiyati va bunda e’tibor berish kerak bo’lgan muhim jihatlar. Dual ta’lim shakli rivojlangan davlatlar xususan Shveytsariyaning mazkur sohadagi yutuqlari, o’rganilishi lozim bo’lgan jihatlari haqida o’rganish va tahlillar natijasi berilgan.