(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Sho‘ro xokimiyati yillarida Xorazm vohasi va unga qoʻshni Sariqamishboʻyi havzasi sarhadlaridagi qishloq va shaharlarda turli arxeologik ekspeditsiya va arxeologik guruhlar hodimlari tomonidan olib borilgan arxeologik izlanishlar.