(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada o‘zbek adabiyotining atoqli adibi, shoir va yozuvchi Muso Toshmuhammad o‘g‘li Oybekning “Bolalik (xotiralarim)” qissasi haqida ma’lumotlar berilgan. Adibning ushbu ijodiy merosi va adib to‘g‘risida ilmiy fikrlar bayon etilgan va asar bo‘yicha shaxsiy fikr va mulohazalar keltirilgan.