(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda hududlar iqtisodiyotiga jalb qilingan xorijiy investitsiya va kreditlardan foydalanishning samaradorligini baholashning tahlil qilishga qaratilgan kompleks yondashuvni o‘z ichiga oladi. Shuningdek, ma’lumotlarni to‘plash, natijalarni tahlil qilish va hududiy rivojlanishda xorijiy investitsiyalar samaradorligini oshirish bo‘yicha takliflar ko‘rsatilgan.