(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada O’zbekistonda aholining turmush darajasini oshirishda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rag‘batlantirish mexanizmlari o‘rganiladi. Ushbu mavzuning dolzarbligi va ahamiyati tahlil qilinadi, rag‘batlantirish usullari va ularning samaradorligi ko‘rib chiqiladi. Natijalar asosida xulosalar chiqarilib, istiqboldagi yo‘nalishlar belgilab beriladi.