(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Tarkibida azot, fosfor, oltingugurt bo‘lgan oligomerlar sintez jarayoni keltirilgan bo‘lib, olingan oligomerning tarkibi, tuzilishi, fizik-kimyoviy xususiyatlari, issiqlikga chidamlili IQ-spektroskopiya va termik tahlil usullari yordamida o’rganilgan. Olingan oligomerlarni issiqlikka va sovuqlikka, namlikkka, yorug‘likka, ozon ta’siriga barqaror bo’lgan germetiklar olish uchun qo‘llash mumkin.