(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида электрон тижорат тизимини янада такомиллаштириш, шунингдек, электрон тижоратни амалга оширишда истеъмолчилар ҳуқуқларини ҳимоя қилиш масалалари таҳлил қилинган.