(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada jismoniy shaxslardan olinadigan daromad solig’ining davlat budjeti tushumlaridagi o’rni, o’zgarish dinamikasi, mazkur soliq bo’yicha yuzaga kelayotgan qarzdorliklar va ularning sabablari, jismoniy shaxslardan olinadigan daromad solig’ini hisoblash va undirishni yanada takomillashtirish yo’llari o‘rganildi.