(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada hayotimizda muhim ahamiyatga ega bo’lgan va texnologiyalaridan boshlang’ich sinf darslarida foydalanish, boshlang’ich sinf o’quvchilarida axborot-texnologiyalari haqida boshlang’ich tushunchalarni shakllantirish haqida so’z boradi. Shuningdek, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining hayotimizdagi o’rni, uning ahamiyati va pedagogika bilan bog’liqlik jihatlari haqida fikr yuritiladi.