(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada o‘quvchilarning ona tili va adabiyotini rivojlantirish bo‘yicha o‘qituvchilarning vazifalari, ularning metodikasi va yechimlari muhokama qilinadi.