(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada tilning taraqqiyotiga jamiyatning, aksincha jamiyat rivojiga tilning ta‘siri, buning omillari, qonuniyatlarini tadqiq qiluvchi sohasi boʻlgan sotsiolingvistika hamda “Shaytanat” asarining sotsiolingvistik tadqiqi haqida soʻz yuritiladi