TEXNOLOGIK TA’LIMDA DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING MUXIM OMILLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada Texnologiya fani vazifalaridan kelib chiqib ta’lim jarayonlarida yangi pedagogik texnologiyalarni qo‘llash kutilgan natijalarni beradi. O‘qituvchi va o‘quvchi faoliyatiga yangicha ruh bag‘ishlovchi ta’lim texnologiyalardan foydalanish yaxshi natija beradi. O‘quv jarayonida qo‘llaniluvchi barcha texnologiyalar o‘ziga xos ta’limiy imkoniyatlariga ega. Shuningdek ta’lim texnologiyasini qo‘llashda o‘qituvchining o‘rni va ahamiyati muhim ahamiyat kasb etishi haqida uslubiy tahlil qilingan.