Investitsiya loyihalarni moliyalashtirishda davlat va xususiy sektor xamkorligi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada investitsiya loyihalarni moliyalashtirishda davlat va xususiy sektor xamkorligiga doir asosiy tushunchalar yoritib berilgan