KURSANTLAR ONGIDA ZAMONAVIY ELEKTROMAGNIT QUROLLARNING FIZIK ASOSLARI BO‘YICHA KOMPITENTLIKNI SHAKLLANTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola zamonaviy elektromagnit qurollar, ularning fizik asoslarini tahlil qilish hamda ular bo‘yicha kursantlarda kompitentlikni shakllantirishga bag‘ishlangan