TASVIRIY SAN’ATDA MAVHUMLIK MUAMMOSI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada tasviriy san’atda mavhumlik ya’ni Abstraksionizm oqimi haqida va shu yo‘nalishda ijod qilgan rassomlar va ularning asarlari tahlili haqida muhokama qilinadi