NANOTEXNOLOGIYA VA UNI ELEKTRONIKA FANINI O‘QITISHDAGI O‘RNI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada nanotexnologiyaning bugungi kundagi ahamiyati, hozirgi zamon fan va texnikasi taraqqiyoti, shuningdek nanotexnologiyaning rivojlanishi va oliy ta’lim muassasalarida elektronika fanini o‘qitishdagi ahamiyati ko‘rib chiqilgan