ELEKTRON NUR BILAN VAKUUM MUHITIDA TIKUV JIHOZINING ISHCHI QISMLARINI AZOTLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada forevakuum bosimi ostida po‘latni elektron nurlari yordamida azotlash jarayoniga gaz bosimi va siljish potentsialining ta’sirini o‘rganish natijalari keltirilgan bo‘lib, o‘lchov natijalari taqdim etiladi va nur plazmasining massa-zaryad tarkibi hamda azotlangan sirtning parametrlari va xususiyatlari o‘rtasidagi bog‘lanishlar aniqlanadi