Uydagi mojorolar sabab bola psixologiyasiga ta’siri (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Men bugungi maqolamda shuni ma’lum qilamanki, har bir uyda sodir bo‘lib kelayotgan, ota- onalar urushi sabab farzand tarbiyasi va psixologiyasiga tasiri.