Askiyalarda paronomaziyaning qoʻllanishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada xalqimiz boy ma’naviy merosining ajralmas qismi boʻlgan askiyalarning leksik xususiyatlari, ularda paronim soʻzlarning qoʻllanilishi va soʻz oʻyini hosil qilish haqida ma’lumot berildi