FRANSUZ TILIDA INTENSIVLIK KATEGORIYASINING IFODALANISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada intensivlik kategoriyasi haqida fikr yuritilgan bo‘lib, jumladan, fransuz tilida intensivlikning ifodalanish usullari va ularga oid misollar tahliga tortilgan. Shuningdek, fransuz tilida ma’no kuchaytirishga xizmat qiluvchi ravishlar va sifatlarning o‘zbek tilidagi ekivalentlari ham ko‘rsatib berilgan