XALQARO HUQUQIY MUHITDA DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIK KONSEPSIYASINI RIVOJLANTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Milliy gvardiya tizimida mamlakatlarida davlat-xususiy sherikligini rivojlantirish yo‘llari, xalqaro tashkilotlar tomonidan ushbu mexanizmni amalga oshirish chora-tadbirlari va xorijiy olimlarning ushbu mexanizm bo‘yicha olib borgan tadqiqotlari hamda ularni O‘zbekistonda xususan Milliy gvardiya tizimida qo‘llash imkoniyatlari to‘g‘risida ilmiy fikr-mulohazalar yuritilgan