O‘smirlik davridagi bolalar ijtimoiylashuviga ta’sir qiluvchi omillar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada ijtimoiylashuv jarayonining, shaxslararo munosabatlar va ijtimoiy munosabatning mazmun –mohiyati, shuningdek, o‘smirlik davridagi bolalar ijtimoiylashuviga ta’sir qiluvchi omillar to`g`risidagi fikrlar yoritilgan