OMMAVIY VA YAKKA TARTIBDA BUYURTMA BO‘YICHA TIKILADIGAN KIYIMLARNI YOQALARINI LOYHALASH XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu tezisda zamonaviy loyihalashning nazariy-uslubiy asoslarini o‘rganish, amaliy malaka va ko‘nikmalarga ega bo‘lish, kompuyter grafikasi, muhandislik grafikasi va boshqa fanlarga bog‘liq holda kiyimlarni loyihalash xususiyatlari ko‘rib chiqilgan