TOSHKENTNING ESKI SHAHAR HUDUDINI REKONSTRUKSIYA QILISHNING SHAHARSOZLIK MASALALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada, Toshkent shahrining eski shahar hududini qadimgi holatini taxlil qilingan. Uyerdagi mavjud tarixiy obidalar o‘rganilib qayta rekonstruksiya qilish haqida tushunchalar berilgan.