OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI ELEKTROTEXNIKA SANOATINISH OʻZIGA XOS JIHATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasida elektrotexnika sanoatinish iqtisodiy rivojlanishi, elektrotexnika mahsulotlari ishlab chiqarish hajminish oʻsish sur‘atlari, elektrotexenika mahsulotlarinish eksport koʻrsatkichlari, mahsulotlar eksporti geografiyasi, “Oʻzeltexsanoat” uyushmasi faoliyati va uyushmanish soʻngi yillardagi koʻrsatkichlari tahlil qilishgan va shunishdek kelajakda sohani rivojlantirish uchun qator takliflar keltirib oʻtilgan