PAXTA TOLASIDAN ISHLAB CHIQARILGAN MAHSULOT SIFAT KO‘RSATKICHLARINI BOSHQARISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda iqtisodiyotni rivojlantirish, korxonalar faoliyatida boshqaruv tizimini takomillashtirish, korxonada mahsulot sifat ko‘rsatkichlarini boshqarish jarayonlari haqida muallif tomonidan ilmiy-nazariy va amaliy jihatlar ochib berilgan