TO‘QIMACHILIK SANOAT CHIQINDILARINI QAYTA ISHLASH MUAMMOLARI VA ISTIQBOLLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada to‘qimachilik sanoati chiqindilarini an’anaviy va yangi qayta ishlash usullari tadqiq etilgan bo‘lib, mazkur turdagi chiqindilardan foydalanish muammolari tahlil etilgan. Tayanch so‘zlar: To‘qimachilik chiqindilari, paxta tolasi chiqindisi, kalta tolali chiqindilar, zig‘ir tolali chiqindilar, noto‘qima mato, chiqindisiz texnologiya