GRAMMATIK MODALLIK KATEGORIYA SIFATIDA (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada modal komponentlar gap tarkibida qo‘llanilishi, ushbu komponentlar grammatikaning sohalariga doir ekanligi, ular bajaradigan vazifalar, anglatadigan mohiyatiga ko‘ra sathlarda namoyon bo‘lishi yoritilgan