NAMANGAN VILOYATI SANOATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Namangan viloyatining sanoat ishlab chiqarish keng yoʻlga qoʻyish va qanday mahsulotlar ishlab chiqarish va uning zaxiralari koʻrib chiqilgan.