O‘ZBEKISTONDA XOTIN-QIZLARNING SIYOSIY HUQUQLARI VA XALQARO HUQUQIY MUNOSABATLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada xalqaro xotin-qizlar huquqlarining taraqqiy etishi , shu bilan birgalikda O‘zbekiston Respublikasida ayollarga yaratilib berilayotgan yangidan yangi sharoitlar haqida so‘z boradi