O‘ZBEKISTONNING TURIZM SALOHIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada O‘zbekistondagi sayyohlik obyektlari, sayyohlik to‘g‘risidagi qonun va farmoyishlar, O‘zbekistonda sayyohlarga yaratilgan yengillik va qulayliklar, ularning haq-huquqlari haqida ma’lumotlar berilgan