Saddi- Iskandariy asaridagi Iskandar etnogenezi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bu maqolada mashhur g‘azalnafis Alisher Navoiyning asarlaridan biri “Saddi Iskandariy” dostoni ko‘rib chiqilgan. Bu asarda Alisher Navoiy o‘z mohirligi bilan dostonning asosiy qahramoni Iskandarni tasvirlab berishi haqidadir