Mámleketlik byudjettiń mazmunı hám onıń ekonomikanı tártipke salıwdaǵı áhmiyeti (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада давлат бюджетининг мазмуни ва унинг иқтисодиётни тартибга солишдаги аҳамияти хусусида сўз юритилади.