TАLАBАLАRNING MUSTАQIL ISHI -TАLIMNI TАSHKIL ETISHNING ISTIQBOLLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada oliy taʼlim muassasalarida talabalar mustaqil ishlarini tashkil etishning maqsadi, vazifalari shuningdek, amalga oshirish shart-sharoitlari mazmuni yoritilgan