MAKTAB O‘QUVCHILARI UCHUN TURIZMNING EKSKURSIYA XIZMATLARINI TASHKIL ETISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilari uchun turizmning ekskursiya xizmatlarini tashkil etish va uning samarasi haqida yoritilgan. Ekskursiya xizmati o‘quvchilar uchun qay tarizda o‘tishi kerakligi va ekskursiya haqida malumotlar keltirilgan. Ekskursiya davomida o‘quvchilar tarixiy va madaniy yodgorliklar, tabiat manzaralari, ishlab chiqarish korxonalari va boshqa diqqatga sazovor joylarni ko‘rishadi va ular haqida bilimlarga ega bo‘lishadi.