Aral boyı aymaǵında turistik aymaqlardı rawajlandırıwdıń monodárejedegi shólkemlesken-ekonomikalıq mexanizmi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Aral boyı aymaǵında turizmdi rawajlandırıwdıń monodárejedegi shólkemlesken-ekonomikalıq mexanizmin qáliplestiriw, “turistlik aymaqlarǵa tiykarlanǵan marketing koncepciyası”n islep shıǵıw, jańa basqarıw sistemaların engiziw, taraw qániygelerin tayarlaw hám qayta tayarlaw boyınsha maǵlıwmatlar kórsetilip, usınıslar berilgen