ISSUES OF EFFECTIVE ORGANIZATION OF EDUCATIONAL WORK TO EDUCATE STUDENTS IN THE NATIONAL SPIRIT THROUGH MUSIC (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada musiqa orqali o‘quvchilarni milliy va umuminsoniy g‘oyalar asosida tarbiyalash, dunyoqarashini kengaytirish, musiqiy didini o‘stirish kabi bugungi kun uchun dolzarb masalalarga amaliy tavsiyalar va takliflar bayon etilgan.