Qarilikda bilish jarayonlarining kechishi va bilish jarayonlarining umumiy tasnifi hamda bilish jarayonlari haqida umumiy ma’lumotlar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada qarilikni qanday kechishi hamda ushbu davrda insonlarda bilish jarayonlarining qay tarzda borishi haqida umumiy keng ma’lumotlar berib o‘tilgan, shu bilan birgalikda bilish jarayonlariga qisqa hamda umumiy ma’lumotlar berib o‘tilgan