TURIZM SANOATINI NAZARIY TADQIQ ETISH MASALALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada turizmning iqtisodiy faoliyatdagi ahamiyati, turizm, ichki va xalqaro turizm tushunchalariga xalqaro turizm tashkilotlari va olimlar tomonidan berilgan ta’riflar tahlili va shuningdek, mamlakatimizda turizm sohasini jadal rivojlanishi uchun huquqiy asos bo‘lib xizmat qilayotgan me’yoriy – huquqiy hujjatlarning ahamiyati keltirib o‘tilgan