ИНГЛИЗ ТИЛИНИНГ АДАБИЙ ВАРИАНТИ ВА УНИ ЎҚИТИШ МУАММОЛАРИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақола адабий инглиз тилининг ҳудудий вариантларига турли ёндошувлар таҳлили билан танишиш, ҳудудий вариантларни ёритиш ва қиёсий таҳлилини келтириш, адабий вариантлар ўртасидаги фарқлар ва ўхшашлик жиҳатларини очиб бериш ва уларнинг таснифини келтириш хақида ёзилган