UY-JOY KOMMUNAL SOHAGA KLASTER BOSHQARUVI YORDAMIDA INNOVATSION RIVOJLANTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada AQSh va Yevropa mamlakatlaridagi kommunalxizmatlar uy-joy fondini boshqarish boʻyicha xorijiy tajribalar keltirilgan. Uy-joy kommunal xizmatlarini koʻrsatuvchi xususiy va davlat tashkilotlari oʻrtasidaraqobatni shakllantirish xususiyatlari koʻrib chiqildi va qiyosiy taqqoslash usuli bilan ilmiy tavsiyalar keltirildi.