Иқтисодиётда хизматлар соҳасининг ўзига хос хусусуятлари (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ушбу мақолада хизматлар соҳаси хизматларнинг табиати, уларнинг мақсади, фаолият турлари ва хизмат кўрсатиш жараёнларининг ўзига хос хусусиятлари туфайли турли хил функцияларга, манбаларга, уланишларга эга бўлган мураккаб, ўзига хос ижтимоий-иқтисодий тизимдан иборатлиги ёритиб ўтилган.