SHOX PARDA KASALLIKLARINING PROFILAKTIKASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
: Shox parda kasalliklarining profilaktikasi, katta ahamiyatga ega bo‘lgan muhim mavzu. Shox parda kasalliklari, jismlarimizning o‘zgaruvchanligini va hayot sifatini ta’sir qilishi mumkin bo‘lgan o‘zgarishlarga olib keladi. Bu kasalliklarni oldini olish uchun, birinchi navbatda insonning shaxsiy gigienasi va tibbiyot xizmatlaridan foydalanishi kerak. Ushbu maqolada shox parda kasalliklarining profilaktikasi va kasalliklarni oldini olishga qaratilgan ishlar haqida ma’lumotlar berilgan.