Maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodkorlikni shakllantirishda mehnat faoliyatining amaliy ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodkorlikni shakllantirishda mehnat faoliyatining amaliy ahamiyati xususida qimmatli fikrlar yuritilgan