Kapital eksporti-xalqaro iqtisodiy munosabatlarning ilg‘or shakli sifatida (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Kapitalni xorijga chiqarish, uning davlatlar orasida faol migratsiyasi zamonaviy jahon xo‘jaligi va xalqaro iqtisodiy munosabatlarning eng muhim ajratib turuvchi tomoniga aylandi