Raqamli ta’lim muxitida axborot kompetentligi atamasining mohiyati va tuzilmasini o‘rganish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada “kompetensiya (vakolat)”, “kompetentlik”, “axborot kompetentligi”, proffesional kompetentlik” tushunchalari, kompetensiyalar (vakolatlar) va kompetentlik klassifikatsiyasi, axborot kompetentsiyasi tuzilmalariga asosiy yondashuvlar ko‘rib chiqilgan.