VIRUSLI GEPATIT VA JIGARNING SURUNKALI KASALLIKLARI BILAN OG‘RIGAN BEMORLARDA OVQATLANISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada virusli gepatit va jigarning surunkali kasalliklari bilan og‘rigan bemorlarda kasallik davrini hisobga olib ovqatlanish to‘g‘risida ma’lumot berilgan