BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR VOSITASIDA MUSTAQIL FIKRLASHGA O‘RGATISHNING MAZMUN VA VOSITALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini mustaqil fikrlashga o‘rgatishda innovatsion texnologiyalaridan keng foydalanish yo‘llari ko‘rsatilgan bo‘lib, zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va afzalliklari yoritib berilgan.